.

Varmt, soligt och väldigt bra. Den tre dagar långa maskinmässan är över och det är dags att plocka ihop. Hur har det varit frågar vi Glenn Eriksson, Försäljnings och Marknadschef för Swepac i Sverige.

– Det har varit en väldigt bra mässa och vi har sålt många maskiner direkt på mässan, berättar han. Den nya åkbara dubbelglättaren går till exempel till ett hyresbolag så vi behöver inte ta den tillbaka till Ljungby

– Vår klassiska ”rundpadda” är fortfarande en storsäljare och lockar till sig många besökare. Det är verkligen roligt att den fortfarande är så populär och vi hoppas att vår unika, batteridrivna markvibrator F 50B ska bli lika populär. Det är vårt eget patent och en mycket intressant maskin för arbete i blandade miljöer. Att batteridrift är framtiden råder det ingen tvekan om, se bara på alla handverktyg, säger Glenn.

Även Glenns kollegor Thomas Ekstrand och Mattias Ohlsson ser nöjda ut, men aningen matta. Termometern visar på 28 grader och knappt ett moln på himlen! En utomhusmässa i regn och kyla hade inte gett samma goda känsla och glada besökare.