Innovation och hög produktkvalitet

Swepac är ett ledande helsvenskt företag som utvecklar och tillverkar produkter för jordpackning och betongbearbetning. Produkterna är utvecklade i nära samarbete med kunder och har starkt fokus på funktion, säkerhet, god ergonomi, hög kvalitet och ett medvetet miljötänkande.

Heltäckande produktprogram inom jordpackning

Många års erfarenhet av att leverera maskiner till ledande hyresbolag har lärt oss hur viktig pålitlighet och produktkvalitet är. Alla våra produkter byggs för att klara svåra förhållanden, vara enkla att använda och underhålla samt ge en god avkastning på investeringen för våra kunder.

Det heltäckande produktprogramet omfattar framåtgående samt fram/backgående markvibratorer drivna med med batteri, bensin eller diesel. Markvibratorerna kompletteras av stampar och vältar.

Ett modernt och brett betongprogram

Swepac har ett brett produktprogram för betongbearbetning vilket kompletterar det välkända programmet av markvibratorer.

Betongprogrammet omfattar elektriska och bensindrivna handhållna och åkbara glättare, ytvibratorer/balkar med fast eller modulär konstruktion samt olika typer av stavvibratorer samt ett bansystem för betonggjutning.

Nyhetsarkiv

Ny video om betongbehandling

Se hur en gjutning kan gå till med hjälp av Swepacs fasta skrid SVF. Efterföljande glättning görs med de eldrivna glättarna TR 600E och TR 950E. Titta på videon https://youtu.be/Q-OWY_fgMJk

Besök Bauma igen!

Minns du hur det var för 2 månader sedan i München? Om inte, se här.https://youtu.be/MwFMN8znwpI

Semestertider

Under vecka 29-30 är verkstaden i Upplands Väsby stängd. Reservdelsbeställningen håller dock  alltid öppet på https://www.swepac.se/support/reservdelar/. Ha en riktigt skön sommar och välkommen åter 29/7 Team Swepac