Via vår hemsida går det lätt att beställa reservdelar men det går naturligtvis lika bra att kontakta vår orderavdelning vid centrallagret i Ljungby på tel 0372-156 05.

För webbeställning av reservdelar klickar du på ”Beställ” och väljer produkttyp, därefter guidas du fram via tydliga sprängskisser över produkterna, väljer reservdel(ar) och antal samt går vidare till kunddata och leveransadress.

Beställ reservdelar här

NYHET – ny reservdelsportal 2020

Från och med 1 januari 2020 lanseras en ny och förbättrad version av Swepacs reservdelsportal.

För att kunna beställa reservdelar via den nya portalen krävs att kunden registrerar sig som ny användare. Detta kommer att ske vid första besöket på den nya portalen med en tydlig vägledning genom registreringsprocessen.

Efter godkännande från Swepac är kunduppgifterna kvar och behöver inte fyllas i på nytt.

OBS! Den nya reservdelsportalen fungerar bäst med webbläsarna: Google Chrome; Microsoft Edge; Firefox eller Safari.