2017-06-30

Vi tar semester på serviceverkstaden i Upplands-Väsby v 29-31 (17/7-4/8). För akuta ärenden hänvisas till vårt huvudkontor i Ljungby, 0370-156 00. Reservdelar beställs som vanligt via vår hemsida, Reserv/slitdelar.

Försäljningsavdelningen är öppen hela sommaren och säljarna är tillgängliga enligt följande schema (X=semester)

Glad sommar önskar vi på Swepac!

2017-04-20

Swepac ställer ut på IRE i Amsterdam 2-4 maj. Swepac kommer att ställa ut på International Rental Exhibition (IRE) i Amsterdam som är samtidigt som European Rental Associations (ERA) årliga konvent. Mässan är 2-4 maj på RAI Amsterdam.

2017-01-18

Mattias Ohlsson har anställts som säljare vid vår produktionsenhet i Ljungby.
Mattias kommer vara verksam i Skåne, Blekinge, Småland, Östergötland, Västergötland samt delar av Sörmland och Stockholm.
Han har tidigare arbetat för Pullman-Ermator och nu senast i byggbranchen.

2016-12-20

Tack för det stöd och förtroende ni visat SWEPAC under det gångna året.

Det har varit en spännande utmaning att vidareutveckla SWEPAC `s starka sidor till att även omfatta modern betongutrustning. Ni är många som har stöttat oss i dessa ambitioner och vi ser nu resultatet av en lyckad satsning. Ert stöd har varit mycket viktigt för oss och visar att Swepac som enda svenska tillverkare och leverantör har mer än väl accepterats på marknaden!

Vi fortsätter satsningen på utveckling av nya och moderna betongmaskiner, glättare och stavvibratorer. Självklart arbetar vi också ständigt med förnyelse av vårt välkända program av vibratorplattor.

Vi lovar att vi under de kommande åren ska presentera flera intressanta NYHETER såväl inom betong- som packningsområdet.

En viktig nyhet redan nu: Mattias Ohlsson har anställts som Säljare för södra Sverige från och med 2017.

 

Vi ser fram emot ett spännande 2017 tillsammans med Er.