2018-01-12

Vårt produktprogram utvecklas hela tiden och nu lanseras flera nya produkter för betongbehandling. Vibratorslodorna FBP-H och FBP-HP är bensindrivna och anpassade för aluminiumprofiler med längder 1,5-5 m. FBE respektive FBP är mindre vibratorslodor i el- eller bensinutförande, arbetsbredd 1,5-3m. FBH är en handsloda i bredder 1,2-2,2m. Golvvibratorn SV 23E är en eldriven golvvibrator anpassad till alla betongtyper och konsistenser. Arbetsbredd 1,6-4,2m.

Läs om dem på hemsidan eller kontakta våra säljare för mer information.

2017-12-18

Tack för det stora förtroende ni visat under året.
Vi ser fram emot ett spännande 2018 – tillsammans med Er.

GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR

 

2017-10-21

Baserat på kundönskemål har vi förbättrat funktionen för att ladda ned användarhandböcker och produktblad. Snabbare och enklare att använda.

Klicka på ”Ladda ned” knappen i toppmenyn. För handböcker eller datablad, välj produkttyp i vänstermenyn (Jordpackning eller Betongbehandling) och du får snabbt en översikt över samtliga produkter.

 

2017-04-20

Swepac ställer ut på IRE i Amsterdam 2-4 maj. Swepac kommer att ställa ut på International Rental Exhibition (IRE) i Amsterdam som är samtidigt som European Rental Associations (ERA) årliga konvent. Mässan är 2-4 maj på RAI Amsterdam.

2017-01-18

Mattias Ohlsson har anställts som säljare vid vår produktionsenhet i Ljungby.
Mattias kommer vara verksam i Skåne, Blekinge, Småland, Östergötland, Västergötland samt delar av Sörmland och Stockholm.
Han har tidigare arbetat för Pullman-Ermator och nu senast i byggbranchen.

2016-12-20

Tack för det stöd och förtroende ni visat SWEPAC under det gångna året.

Det har varit en spännande utmaning att vidareutveckla SWEPAC `s starka sidor till att även omfatta modern betongutrustning. Ni är många som har stöttat oss i dessa ambitioner och vi ser nu resultatet av en lyckad satsning. Ert stöd har varit mycket viktigt för oss och visar att Swepac som enda svenska tillverkare och leverantör har mer än väl accepterats på marknaden!

Vi fortsätter satsningen på utveckling av nya och moderna betongmaskiner, glättare och stavvibratorer. Självklart arbetar vi också ständigt med förnyelse av vårt välkända program av vibratorplattor.

Vi lovar att vi under de kommande åren ska presentera flera intressanta NYHETER såväl inom betong- som packningsområdet.

En viktig nyhet redan nu: Mattias Ohlsson har anställts som Säljare för södra Sverige från och med 2017.

 

Vi ser fram emot ett spännande 2017 tillsammans med Er.