2019-03-2

Snart är det dags! På Bauma presenterar Swepac flera nya spännande produkter inom jordpackning. Mycket av det nya kommer från input från våra kunder och några nyheter drivs av förändringar i samhället i stort. Att batteridrift tillhör framtiden har även Swepac förstått. Välkommen till vår monter FS 1309/3!

 

2019-01-24

Efter förvärvet och integrationen av Swepacs servicepartner, Reparo Sp. z o.o, ökas servicenivån väsentligt för kunder i Polen samt i närbelägna länder. 

– Vi kommer att kunna förbättra vårt eftermarknadsutbud genom att förkorta ledtider för både reservdelar och service i Polen och Centraleuropa, säger försäljnings- och marknadschef Tomasz Walawender. Detta kommer att ytterligare stärka Swepacs ställning genom att erbjuda professionell service och maskinunderhåll till våra kunder.

 

2018-11-9

De 14 meter breda körfälten gjuts i betong och för detta har det schweiziska företaget Implenia valt Swepacs modulbalk SVM 25E. Med motordriven vinsch rör den sig med ca 1 m/minut framåt, alltmedan betongbilarna kör i skytteltrafik.

Arbetsledare Rajko Sturmer säger så här om arbetet och modulbalken:  ”Den här utrustningen ger både ergonomiska och ekonomiska fördelar och är ur arbetsmiljösynpunkt en bra produkt som förenklar vår hantering, vilket är mycket uppskattat.  Modulbalken är t ex utrustad med dubbla elvinschar som innebär ergonomiska fördelar för operatören, som ensam kan styra utrustningens framåtdrift centralt och vid behov bara köra en vinsch i taget, om balken snabbt behöver riktas upp. Bra lyftmöjligheter för kran gör förflyttning säker och enkel.”

Läs mer om utrustningen på http://www.swepac.se/produkter/betongbehandling/ytvibratorer/svm-25e/

2018-10-19

Med en tillväxt på mer än 25% har vi nu passerat 100 mkr i omsättning i år, en milstolpe som vi är mycket glada och stolta över, säger VD Anders Johansson. – Det är ett kvitto från våra kunder att de tror på oss och våra produkter.

Bra teamwork, fokus på kunderna, en bredare produktportfölj, framgångsrik satsning på exportförsäljning och kundnära utveckling har bidragit till den starka tillväxten under de senaste åren. Den nyligen lanserade batteridrivna markvibratorn F 50B är bara ett exempel på nytänkandet hos Swepac. Framtiden ser riktigt spännande ut och flera nya produkter är på väg, avslutar Anders Johansson.

 

2018-08-25

Se hur modulbalken SVM 25 används vid ett vägbygge i Polen. Den kan byggas upp till 25 meter och finns med bensin eller elmotor samt många tillbehör som underlättar arbetet.

 

2018-07-4

För dig som vill prata maskiner för jordpackning och betongbehandling har vi goda nyheter. Det finns alltid två säljare i tjänst. Vi är tillgängliga på telefon under följande perioder:

v 28  v 29 v 30 v 31 v 32
9-13/7 16-20/7 23-27/7 30/7-3/8 6-10/8
Thomas Ekstrand 070 598 06 11 X X X
Mattias Ohlsson 070 598 06 02 X X X
Glenn Eriksson 070 635 38 14 X X X X

 

Trevlig sommar önskar hela Swepac-teamet!

PS Vi håller öppet som vanligt i Ljungby.

2018-06-28

Strax varvar Sverige ner och tempot blir lugnare, så även hos oss. Verkstaden i Upplands-Väsby håller stängt v 28-29 dvs 9-20/7. Men det blir inte tvärstopp utan det finns alltid någon på plats som kan svara på frågor om service eller reservdelar. Webshoppen är öppen hela tiden för beställning av reservdelar.

2018-06-8

Varmt, soligt och väldigt bra. Den tre dagar långa maskinmässan är över och det är dags att plocka ihop. Hur har det varit frågar vi Glenn Eriksson, Försäljnings och Marknadschef för Swepac i Sverige.

– Det har varit en väldigt bra mässa och vi har sålt många maskiner direkt på mässan, berättar han. Den nya åkbara dubbelglättaren går till exempel till ett hyresbolag så vi behöver inte ta den tillbaka till Ljungby

– Vår klassiska ”rundpadda” är fortfarande en storsäljare och lockar till sig många besökare. Det är verkligen roligt att den fortfarande är så populär och vi hoppas att vår unika, batteridrivna markvibrator F 50B ska bli lika populär. Det är vårt eget patent och en mycket intressant maskin för arbete i blandade miljöer. Att batteridrift är framtiden råder det ingen tvekan om, se bara på alla handverktyg, säger Glenn.

Även Glenns kollegor Thomas Ekstrand och Mattias Ohlsson ser nöjda ut, men aningen matta. Termometern visar på 28 grader och knappt ett moln på himlen! En utomhusmässa i regn och kyla hade inte gett samma goda känsla och glada besökare.

2018-05-29

Mot bakgrund av den stora efterfrågan har vi gjort ytterligare förbättringar i fabriken i Ljungby. Vi har ökat antalet produktionslinor och ökar nu bemanningen successivt för att höja produktionstakten. Allt med syfte att minska leveranstiderna utan att ge avkall på kvaliteten.

Vi märker att det arbete vi lagt ned på att utveckla Swepac, inklusive en breddning av vårt produktbud till att även omfatta betongmaskiner, har uppmärksammats och uppskattats, inte bara i Sverige utan även internationellt. Det är glädjande att vi ser en fortsatt växande efterfrågan på våra produkter som ett resultat av våra ansträngningar.

Vårt mål med förbättringarna är att så snart som möjligt reducera leveranstiderna.

2018-05-22

Välkommen till  Solvalla och vår monter Ö18. Träffa oss, prata maskiner och ha inspirerande dagar med mycket folk och högt tryck. Vi visar bl a nyheter som den åkbara glättaren TR 2000-HRM samt två motordrivna slodor, FBE och FBP.

Vi ses, hälsar Glenn, Thomas &  Mattias.